Career Group wordt Brainshower
1026
post-template-default,single,single-post,postid-1026,single-format-gallery,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Career Group wordt Brainshower

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe naam: Brainshower. De reden is voornamelijk een dreigend conflict met een ander bedrijf met dezelfde naam (die overigens niet in Nederland opereert). We hebben contact gehad met de andere Career Group en we hebben uitgelegd dat het niet onze intentie is en was om te profiteren van hun naam en besloten om van naam te veranderen.

Dus wordt het Brainshower, dan is de volgende vraag: waarom Brainshower. Zeg het zelf maar: hoe voel jij je naar een warme douche in de ochtend? Of na een frisse douche op een warme zomeravond? Je knapt er echt van op toch? Onze klanten knappen op van mensen zoals jullie: data gedreven denkers die meedogenloos uitvoeren (laten we die pay off maar houden). Vanuit marketing perspectief was het ook ok dus dan is de beslissing snel genomen. Dan moet er wel nog wat aangepast worden bij de KvK en bij de belastingdienst dus daar gaan we de komende weken aan werken.

Wat verandert er voor jullie? Weinig, de bestaande contracten blijven lopen zoals ze lopen. Nieuwe deelnemers krijgen eenzelfde contract maar met een nieuwe bedrijfsnaam er boven. Verder passen we ons programma het komende jaar verder aan om nog meer maatwerk te kunnen bieden.

No Comments

Post a Comment