Inhoud LEAD Programma 2020
974
post-template-default,single,single-post,postid-974,single-format-gallery,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Inhoud LEAD Programma 2020

We zijn begonnen aan de laatste loodjes van 2019, tijd om de inhoud van het programma voor 2020 bekend te maken. Zoals wellicht bekend staat LEAD voor: ‘Leadership Education And Development’. Aandacht dus voor de ontwikkeling van leiderschap. Data gedreven analyse en meedogenloze uitvoering zijn belangrijke onderdelen van ons programma. Wij reiken je de middelen aan om dit te behalen. Maar naast focus op leiderschap is ook aandacht voor familie en vrienden en sport en ontspanning.

Anders dan het vorige jaar gaan we in jaar 1 van start met nog meer maatwerk. Je programma bevat alleen nog maar onderdelen die afhankelijk zijn van de resultaten van je assessment, je intake bij ons en de eerste 2 maanden bij de klant. De enige uitzondering is het onderdeel Business Strategy Specialization. Maatwerk vanaf dag 1 dus en dat maakt ons uniek! Het programma gaat er toe leiden dat jij in 2 jaar tijd een boost maakt in je management vaardigheden, in je analytische vaardigheden en in je daadkracht. Data gedreven denken, meedogenloze uitvoerders!

Business Strategy Specialization (50 weken – 3 uur per week) – University of Virginia


Deze specialisatie omvat zowel de dynamiek als de globale aspecten van strategisch management. Met cases van toonaangevende bedrijven als Disney, Microsoft en Zappos leer je hoe je de evolutie van de industrie kunt evalueren, concurrentievoordeel kunt opbouwen en behouden, bedrijfsstrategieën kunt formuleren en beoordelen en de inspanningen kunt afstemmen op de organisatiestrategie. In het uiteindelijke Capstone-project, pas je je vaardigheden toe door een uitgebreide strategische analyse te maken voor een bestaand bedrijf.

Wat dan meer?

Tijdens onze gesprekken en interviews krijg je ook je assessment. Uit dat assessment komen zowel je kwaliteiten als je ontwikkelpunten naar voren. Wij denken dat je je vooral moet richten op het specialiseren in je kwaliteiten en je verbeterpunten moet kennen en waar nodig ontwikkelen. De focus ligt echter op je kwaliteiten. Daarvoor bieden we trainingen aan die zowel online te volgen zijn als fysiek. We werken hierbij samen met leveranciers als Denk producties, de Passioned Group en Nyenrode.

Zo kun je een training volgen in innovatiemanagement, , Data-driven Decision Making en data science. Maar we kunnen ook samen tot de conclusie komen dat je meer wilt focussen op de ontwikkeling van je people skills. Voordat je begint weet je waar je aan toe bent.

Tot slot

Coaching wordt in 2020 verzorgd door senior managers en directors van onder andere KPN, ManPowerGroup en Philips. Het tweede jaar is volledig maatwerk. Je gaat je hier in overleg met je opdrachtgever specialiseren in je vakgebied. Daarvoor staan uiteraard de beste opleiders en universiteiten tot je beschikking.

No Comments

Post a Comment